fbpx
BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUPE NAD 80 EUR ~ SVETOVANJE IN POMOČ (08:00 - 20:00) Gsm: +386 31 588 611 ALI INFO@KOLAR.SI

Kako naročiti?

Naročilo oddate tako, da dodate artikle v košarico, vpišete svoje podatke v zahtevana polja in potrdite naročilo. Po nekaj minutah boste prejeli račun v elektronski obliki na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu oziroma registraciji.

Kaj pomenijo oznake S ,M ,L, XL, 2XL,3XL,4XL,5XL?

Oznake predstavljajo velikosti srajc in se navezujejo na dolžino rokava, obsega pasu, dolžine srajce,.. Vse podrobnosti o merah za posamezno velikost so razložene v zavihku “Tabela velikosti”.

Na zalogi ni vaše številke željenega artikla?

V primeru, da željenega artikla ni na voljo v vaši velikosti, priporočamo, da nas kontaktirate na naš e-naslov: info@kolar.si oziroma preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.

Kako obvestiti prijatelja, da ste našli artikel zanj, ki vam je všeč?

Pri določenem artiklu, ki vam je všeč, kliknite pošlji prijatelju na e-mail. Vaš prijatelj bo tako obveščen o artiklu, ki vam je všeč.

Dostava & vračilo

Ali lahko artikel zamenjam, če mi model ali številka artikla ne ustreza?

Artikel lahko zamenjate v skladu s pogoji, kateri so navedeni v zavihku “Splošni pogoji”.

Katera dostavna služba opravlja dostavo za spletno trgovino Kolar?

Dostavo za spletno trgovino www.kolar.si opravlja dostavna služba DPD kurirska služba.. DPD Slovenija ima poseben oddelek znotraj oddelka za pomoč uporabnikom, ki je namenjen naslovnikom paketov in deluje vsak delavnik med 7:00 in 18:00 uro. Naslovniki lahko pokličejo na številko +386 (0)1 513 23 00 in na podlagi številke paketa zahtevajo podatke o njihovem paketu.

Ali lahko artikle osebno prevzamem?

Po dogovoru lahko paket prevzamete na lokaciji skladišča spletne trgovine www.kolar.si in sicer na: KOLAR, spletna prodaja, Edis Bašić, s.p., Ulica Nikola Tesla 9A, 1230 Domžale. Potrebna je najava vsaj 1 dan pred prihodom na telefonsko številko 031/588-611 ali na e-mail: naročila@kolar.si.

Katere načine plačila omogoča spletna trgovina Kolar?

Katere načine plačila omogoča spletn

Spletna trgovina Kolar omogoča naslednje načine plačil:

  • Plačilo po povzetju.
  • Plačilo po predračunu (plačilo preko UPN-ja)
  • Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko plačilnega sistema Stripe

V kolikšnem času prejmem naročeno blago?

Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni in sicer 1-3 delovnih dni za blago na zalogi. V kolikor artikla ni na zalogi, vas o tem obvestimo preko telefona ali e-sporočila takoj, ko gre naročilo v obdelavo. Če se vam dobavni rok ne zdi sprejemljiv, lahko odstopite od naročila.

Kolar.si Takoj, ko bo artikel ponovno na zalogi boste prejeli sporočilo na vaš Email.

KOLAR

KOLAR SRAJCE – TOP SRAJCE