fbpx

OPRAVITE NAKUP PRI NAS!

Enostavno nakupovanje


Nakupovalna izkušnja na spletnem naslovu WWW.KOLAR.SI je za Vas izredno hitra in preprosta. Nakup opravite z enim samim klikom in za vse dodatne formalnosti bomo poskrbeli mi.

 Spletna trgovina KOLAR.SI je modna spletna trgovina namenjena tako moškim kot ženskam. Želimo Vam nuditi največjo ponudbo ekskluzivnih modelov srajc, katere so oblikovane po zadnjih modnih smernicah pod vodstvom znanih modnih oblikovalcev. Srajce so skrbno izdelane iz najboljših tkanin v surovinski sestavi ( bombaž, elastan) ter z barvnimi odtenki tkanin, ki so prilagojeni aktualnim modnim trendom. Poleg kakovosti srajc stremimo tudi k prestižnem dizajnu. Naši oblikovalci pri kreiranju modelov pozorno dovršijo še vsako najmanjšo malenkost (barvne tkanine in vzorci na naših dvojnih kolarjih-ovratnikih, trendovski motivi na notranjih delno prikritih delih srajc ter posebno oblikovani pristriženi manšetni rokavi, ki so posebej prilagojeni vsakemu posameznemu barvnemu motivu srajc).

Storitve za stranke


 

Nepozabna izkušnja

Pri nas boste doživeli nepozabno izkušnjo nakupa. NA spletni strani lahko enostavno kupite izdelke po vaši izbiri.

Podpora

Nudimo vam podporo pri vsakem koraku vašega nakupa.

Načini plačila

Pri nas lahko svoje izdelke plačate na tri različne načine: Plačilo po prevzetju, plačilo preko PayPal računa inplačilo po predračunu (UPN)

Naše poslanstvo

Že samo ime Kolar nakazuje na bistvo našega obstoja. Želimo izpostaviti pomembnost posameznih modnih detajlov naših srajc ter vsakemu izmed Vas približati trenutne svetovne modne smernice. Poslanstvo spletne trgovine Kolar je sodelovati z vrhunskimi modnimi oblikovalci ter na enem mestu ponuditi širok nabor ekskluzivnih modelov srajc po ugodnih cenah.

Naša vizija

Vizija spletne trgovine Kolar je do leta 2020 postati vodilni spletni trgovec v Sloveniji s srajcami, ki jih odlikujeta odlična kakovost in moden videz. Vstopiti želimo tudi na druge evropske trge, saj s svojo široko ponudbo in cenovno dostopnostjo ocenjujemo možnost obstoja velikega tržnega potenciala.